Giani Kiriță, experiență înfiorătoare după ce a făcut COVID. „Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare"

Giani Kiriță. Foto: Instagram
Giani Kiriță a făcut Covid-19 și a trecut prin clipe dificile, ba chiar a fost internat din cauza asta, deși are un organism sănătos și face sport aproape zi de zi. Fostul fotbalist a dezvăluit clipele groaznice prin care a trecut.

Giani Kiriță a fost infectat cu Covid-19 și a trecut prin clipe dificile. Fostul fotbalist nu a dorit să vorbească despre experiența sa până acum. Invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, fostul fotbalist Giani Kiriță a vorbit pentru prima dată despre experiența sa cu noul coronavirus, inclusiv despre perioada cât a fost internat în spital și a dus o bătălie grea. 

„Nu îmi găseau tratamentul medicii, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam 7 tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră. Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare", a declarat Giani Kiriță, conform spectacola.ro.

Deși este fost sportiv și are foarte mare grijă de sănătatea sa, Giani spune că a făcut o formă destul de gravă a bolii și că a avut momente în care nu putea respira.

Mai mult, el spune că l-a ajutat foarte mult faptul că este o persoană optimistă, deși i-a fost greu să-și păstreze starea bună de spirit în anumite momente.

„Fac sport 5 zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir. El m-a liniștit, mi-a spus că viața e frumoasă, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume. Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră”, a povestit fotbalistul.

Kiriță spune că în acele clipe grele, gândul său a stat la copiii și la familia sa. El a fost îngrijit de iubita sa, și ea infectată cu Covid, dar cu o formă ușoară. 

„La copii m-am gândit, la soră, la tot ce înseamnă familie. Da, sunt într-o relație. Ea era cu mine, dar a fost mai bine, avea doar dureri de cap. Știi cum e, când ești rău, parcă nu mai vezi nicio ieșire. Eu nu mă duc în zona asta, că te leagă că ai stat 2 săptămâni în spital. Eu am alte principii de viață. De Revelion am fost la o bibliotecă renumită din București, am plecat ultimul, am citit 2 cărți. Am zis că trebuie să îmi trăiesc viața la maxim, să mă apuc de citit”, a mai povestit el.

Cu ce sechele a rămas după COVID și care a fost cel mai greu lucru de depășit, aflați pe Specacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel