Fostul senator Dan Tătaru, mort de COVID-19: avea 51 de ani
03 aug, 11:59
Fostul senator PSD Dan Tătaru a murit în urma unor complicații cauzate de infecția cu COVID-19. Bărbatul avea 51 de ani și se afla internat la spitalul din Moinești. El a intrat în stop cardio-respirator înainte să fie transferat la un spital din București.
Deces, Covid-19

Fostul senator Dan Tătaru a murit duminică, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Dan Tătaru a fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale. 
Fostul senator era internat la spitalul din Moinești, notează stirileprotv.ro.
„Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris, duminică, pe Facebook, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că pacientul urma să fie transferat la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan”, însă acesta a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat.
Dan Tătaru a candidat pe listele PSD Bacău pentru un loc în Senat în n 2012, însă din 2015 până la sfârșitul mandatului a fost independent. 


Ştiri Recomandate

Femeia care a născut la 101 ani. E al 17-lea copil
Truc inedit de calmare a durerii, dovedit științific
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri