Florin Cîțu, vizită la Matei Balș după incendiu: Avem nevoie de adevăr cât mai repede

Florin Cîțu a fost în vizită la „Matei Balș”
Premierul Florin Cîțu a făcut o vizită la Institutul Matei Balș, după producerea incendiului de noaptea trecută. 

Premierul Florin Cîțu a vizitat Institutul Matei Balș, după incendiul de noaptea trecută. „Astăzi am fost să văd ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balș. 
Am mers pentru a mă asigura că nu le lipsește nimic celor care cercetează cauza incendiului și că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede. 
Am discutat cu managerul institutului, Maria Nițescu, și cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului.
Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia “merge și așa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituțiile statului. 
Este nevoie de criterii de performanță urgent și le voi introduce. 
Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. 
Și vă promit: vinovații vor suporta consecințele, indiferent de funcția pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va și materializa acest principiu”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel