Faimosul compozitor Andrew Lloyd Webber, voluntar în studiul pentru vaccinul anti-COVID de la Oxford

Sir Andrew Lloyd Webber. Foto: Facebook/ pagina personală
Considerat a fi cel mai mare compozitor contemporant, Sir Andrew Lloyd Webber, care are 72 de ani, a intrat voluntar în studiul clinic de fază III pentru vaccinul anti-COVID creat la Universitatea Oxford împreună cu AstraZeneca. 

Sir Andrew Lloyd Webber a anunțat pe pagina sa de Facebook că a intrat voluntar în studiul clinic de fază III, ultimul din seria de care are nevoie un vaccin pentru a-și dovedi eficiența și siguranța, și pentru a fi aprobat pentru punerea pe piață. 

Faimosul compozitor a spus că s-a înscris voluntar în studiul pentru vaccinul creat la cercetători de la Universitatea Oxford în parteneriat cu AstraZeneca, pentru că vrea să facă tot ce poate pentru actorii și muzicienții grav afectați economic de pandemia de COVID. 

„Tocmai am intrat în studiul cu vaccinul Oxford Covid-19. Voi face orice pentru ca teatrele mari și mici să se deschidă din nou, iar actorii și muzicienii să revină la muncă”, a scris Sir Andrew Lloyd Webber, care are 72 de ani. 

La i3 zile după ce a făcut vaccinul, celebrul compozitor a postat un filmuleț cu el cântând relaxat la pian. În respectivul video-mesaj promite că va aduce din nou Fantoma de la Opera pe scenă, de data aceasta în varianta originală!

Ce rezultate au avut primele două studii clinice ale vaccinului creat la Oxford, aflați AICI. 

 

 

Just completed the Oxford Covid-19 vaccine trial. I’ll do anything to get theatres large and small open again and actors...

Publicată de Andrew Lloyd Webber pe Joi, 13 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel