Exercițiile fizice cu care Sylvester Stallone se menține în formă la 74 de ani

Sylvester Stallone  FOTO: Instagram Sylvester Stallone
Actorul Sylvester Stallone le-a arătat fanilor ce exerciții face ca să se mențină în formă.

Faimosul actor Sylvester Stallone, acum în vârstă de 74 de ani, se află într-o foarte bună formă fizică, iar asta datorită exercițiilor fizice și stilului de viață pe care-l duce. Are are un corp bine lucrat și nu lasă o zi să treacă fără sală și antrenamentele intense. Acestea le-a arătat fanilor cu ce antrenamente se menține în formă.

Sylveste Stallone s-a filmat în timp ce ține în mâini câte două greutăți de 20 kilograme și se ridică cu ele din genunchi, în picioare. Video-ul a fost filmat în timpul antrenamentului său cu antrenorul său personal, Gunnar Peterson. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

Sylvester Stallone are o căsnicie solidă cu Jennifer Flavin. Cei doi sunt căsătoriți de 24 ani de căsnicie și au trei copii: Sophia Rose, Sistine Rose și Scarlet Rose, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel