Elimină mirosurile urâte din baie cu apă de gură. Iată ce trebuie să faci

Elimină mirosurile urâte din baie cu apă de gură. Iată ce trebuie să faci. Foto: Freepick @user24121185
Elimină mirosurile urâte din baie și nu îți va fi rușine să-ți inviți prietenii acasă.

Cauți sfaturi pentru a elimina mirosurile neplăcute din baie? Vrei ca în baia ta să miroasă frumos? Descoperă sfaturile și trucurile noastre pentru a scăpa nu doar de mirosurile neplăcute, ci și pentru a parfuma baia.

Cum să elimini mirosurile neplăcute și să împrospătezi baia cu apă de gură? Cum să folosești absorbanții naturali pentru a elimina mirosurile din baie? 

Mirosurile din baie sunt adesea neplăcute și persistente, având în vedere acest spațiu mic de multe ori fără fereastră. În consecință, eliminarea mirosurilor din baie este o sarcină obligatorie.

Nu arunca uleiul uzat în chiuvetă: iată 3 moduri inteligente pentru a-l reutiliza

Apa de gură dezinfectează perfect nu doar cavitatea bucală, ci și diverse suprafețe. Așa că merită să ai două sticle de apă de gură în casă: una să o folosești pentru cavitatea bucală și una pentru curățarea vasului de toaletă.

Apa de gură curăță, împrospătează și ucide bacteriile, datorită alcoolului pe care îl conține și a unei game întregi de ingrediente de curățare. Deși apa de gură este un produs folosit pentru a împrospăta gura, iată că o poți folosi pentru a împrospăta toaleta. Pune puțină puțină apă de gură într-un vas, adaugă apă și toarnă lichidul în vasul de toaletă, având grijă să acoperi toate zonele.

Cum să atragi bogăția și prosperitatea. Ține aceste plante în casă

Lasă lichidul să acționeze o jumătate de oră. După acest timp, doar freacă interiorul vasului de toaletă cu o perie. La final, clătește. Vasul de toaletă va fi din nou curat și strălucitor. Deci, apa de gură este ideală pentru curățarea toaletei, va elimina bacteriile, sedimentele și mirosurile neplăcute.

Cum să folosești absorbanții naturali pentru a elimina mirosurile din baie?

Mirosurile neplăcute din baie sunt destul de enervante. Deși igiena precară nu este întotdeauna motivul, mirosul urât trebuie să dispară.

Nu mai arunca niciodată cojile de usturoi. Iată cum le poți refolosi

Datorita naturii sale acide,  oțetul  este un agent de curățare eficient pentru blaturi, gresie, chiuvete și toalete. Folosirea oțetului pentru a curăța toaletele nu este o noutate. Oțetul este o alternativă netoxică și ieftină la substanțele chimice dure de curățare care pot irita pielea și ochii. Cu un pH ridicat de aciditate, oțetul elimină mucegaiul, dizolvă depunerile de calcar și minerale și te scapă de bacterii. Poți folosi oțetul singur sau îl poți amesteca cu bicarbonat de sodiu sau borax pentru o soluție mai puternică și mai eficientă.

Scapă de mirosul urat din baie cu lămâie 

Datorită efectului său neutralizant asupra mirosurilor neplăcute, curățarea și parfumarea băii cu lămâie va degaja întotdeauna o aromă proaspătă. Fă un amestec de apă cu lămâie și toarnă-l în vasul de toaletă, după ce l-ai curățat cu produsele obișnuite. Poți face acest lucru de câteva ori pe săptămână pentru a menține un miros proaspăt.

Scapă de mirosul urât din baie  cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu este grozav doar pentru a coace prăjituri. Este un binecunoscut odorizant natural universal. Toarnă 2 lingurițe de bicarbonat într-un castron mic. Pune castronul pe un raft din baie. Adaugă câteva picături de uleiuri esențiale (lămâie, mentă, lavandă). Schimbă bicarbonatul de sodiu la fiecare 30 de zile pentru a menține un miros plăcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel