Elevii, prioritari la vaccinare în etapa a treia? ANUNȚUL medicului Valeriu Gheorghiță

Elev, coronavirus, școală
Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță a declarat luni, 8 martie, că elevii peste 16 ani ar putea fi imunizați cu prioritate în etapa a treia de vaccinare contra COVID.

Școlarii peste 16 ani ar putea fi imunizați prioritar în etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare împotriva infecției COVID. Medicul infecționist, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, a declarat că această propunere de imunizare prioritară a elevilor se analizează. Ideea a venit din partea mai multor medici. 

”În condițiile în care vom avea, sigur, suficiente doze, evident că sunt o categorie importantă, având în vedere că sunt activi din punct de vedere social, ajung în clase, stau împreună, au examene. Da, este o situație pe care o luăm în calcul”, a afirmat Valeriu Gheorghiță, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel