Elevi intoxicați cu substanțe de curățare, la o școală din Dolj

Substanță folosită la dezinfectare
Mai mulți elevi de la o școală din Dolj au ajuns la dispensarul din localitate după ce au suferit, cel mai probabil, o intoxicație cu substanțe de curățare.

Un număr de 16 elevi de la şcoala din Daneţi, judeţul Dolj, au fost transportaţi, miercuri, la dispensarul din localitate, cu stări de rău, în urma unei posibile intoxicaţii cu substanţe de curăţenie.

Potrivit ISU Dolj, unul dintre cei 16 elevi prezintă stare de greaţă, ameţeli şi vomă, iar copiii urmează să fie transportaţi la spitalele din Craiova.

"Copiii sunt la dispensarul din sat, sunt evaluaţi şi, în funcţie de decizia medicală, vor fi transportaţi la spitalele din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi. ISU Dolj a declanşat planul roşu de intervenţie, la faţa locului intervenind 3 autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim-ajutor şi două ambulanţe de la SAJ Dolj", precizează ISU Dol, citat de agerpre.ro.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii de la faţa locului s-a constatat că în şcoală s-a efectuat curăţenie cu substanţe de curăţenie, iar în prezent se lucrează la identificarea substanţelor cu aparatura din dotare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel