Elevi din Brașov, duși la medic după ce ar fi stat în preajma unei lămpi cu ultraviolete

Copil   FOTO: Pixabay
Mai mulți elevi din Brașov au fost duși la medic după ce ar fi stat în apropierea unei lămpi cu ultraviolete.

Poliţiştii braşoveni s-au autosesizat şi efectuează verificări privind un posibil incident petrecut la o şcoală din municipiul Braşov, după ce mai mulţi copii ar fi ajuns la medic pentru că au stat în apropierea unei lămpi cu ultraviolete, lăsată în clasă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a informat, miercuri dimineaţa, că, în urma apariţiei în mediul online a unor informaţii privind un posibil incident la o şcoală din municipiul reşedinţă, poliţiştii efectuează verificări pentru a clarifica starea de fapt. Incidentul s-ar fi petrecut la Şcoala gimnazială numărul 11, unde mai mulţi copii dintr-o clasă au ajuns acasă, după ore, cu ochii înroşiţi, lăcrimând şi cu usturimi în zona acestora, după ce ar fi stat în preajma unei lămpi cu ultraviolete.

Până în prezent, nu se cunoaşte cu exactitate cât au stat copiii în preajma lămpii respective, folosită pentru sterilizare. Conform unor discuţii de pe grupul de părinţi al copiilor respectivi, făcute publice, ar fi vorba despre aproximativ 20 de copii, mai mulţi dintre aceştia prezentându-se la oftalmolog în cursul după-amiezii de marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel