Elena Merișoreanu, atenționată de medic. DIETA care o slăbește 15 KG: Mi-a spus că n-o să mai merg

Elena Merisoreanu - Foto: Facebook Elena Merisoreanu
Elena Merișoreanu a primit atenționări din partea medicilor. Ce riscă dacă nu slăbește 15 kilograme și ce presupune dieta ei.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară și chiar dacă nu face des declarații despre viața ei personală, de această dată nu a mai ezitat. 

Deși face tot ce poate pentru a se menține tânără, interpreta a dezvăluit că este nevoită să slăbească, după ce medicul a avertizat-o că va avea de suferit consecințe grave dacă nu ia măsuri acum.

Andra, DIETĂ. Ingredientul care a ajutat-o să slăbească 7 KG în timp record: Nu țin regim draconic

Nemulțumirea medicilor vine după ce vedeta a fost operată la ambele picioare în urmă cu ceva timp, iar greutatea nu-i face bine.

"Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc", a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Elena Merișoreanu, DIETA

 

"Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună", a completat Elena Merișoreanu.

În plus, Elena Merișoreanu a spus că din cauza problemelor de sănătate, a început să fie selectrivă când vine vorba de concerte și evenimente.

Dieta WUSHU. Florin Dumitrescu: Ești alt om! Te poți lăsa și de fumat așa. Dimineața, pe stomacul GOL

"Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori. Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga", a conchis cântăreața de muzică populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel