Efectele pandemiei, comparabile cu cele ale unui război mondial. Lala: nu-i deloc exagerat

Covid-19. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Managerul OK Medical, Mihail Lala, compară efectele pandemiei, atât economice cât și ca mortalitate, cu cele ale unui război mondial.

Pandemia ar putea fi comparată cu un al treilea război mondial, potrivit explicațiilor managerului OK Medical, Mihail Lala. Potrivit lui, efectele acestei pandemii, atât economice cât și ca mortalitate, sunt comparabile cu cele ale unui război mondial.
„Această pandemie este mai mult o problemă de management și de logică, decât una de sănătate. Este și una de sănătate, (...) pentru că vorbim de 900 de mii de decese, probabil că se va duce către milioane de decese la nivel mondial, comparabile cu moralitatea din primul și Al Doilea Război Mondial.
Adică folosirea termenului de Al Treilea Război Mondial nu-i deloc exagerată în acest moment. Toate efectele pe care le-a produs pandemia sunt similare unui război, de la pierdere de vieți omenești, până la efecte economice”, a spus Mihail Lala, invitat la Interviurile DC News și DC Medical.

Puteți afla mai multe detalii despre acest subiect în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel