Drama părinților din Constanța al căror copil a fost răpus de cancer: dacă moare, murim și noi

Durere  FOTO: Pixabay
Un cuplu din Constanța s-a sinucis în ziua în care fiul lor a fost răpus de cancer după 7 ani de luptă. Daily Mail a realizat recent un material.

Copil, cancer. DailyMail a revenit recent asupra unui subiect tratat în noiembrie 2015: povestea tragică a doi părinți din Constanța care, răvășiți de moartea fiului lor de cancer, după ani de luptă, s-au sinucis în aceeași zi.

Vecinii soților Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au fost cei care au găsit trupurile părinților, amândoi în vârstă de 46 de ani. Anchetatorii susțin că mama s-a spânzurat, iar trupul ei a fost așezat de tată pe pat alături de cel al copilului. El le-ar fi acoperit cu o pătură. Bărbatul a fost găsit spânzurat în bucătărie. Părinții au lăsat o scrisoare lungă de 13 pagini în care își justificau gestul. Aceștia au pus pe hârtie toată drama ultimilor 10 ani, conform DailyMail.

Copilul a fost diagnosticat la 2 ani și un pic cu tumoare la creier (craniofaringiom), fatală în majoritatea cazurilor. "Am simțit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simt o mamă și un tată la aflarea unei asemenea vești îngrozitoare, despre propriul lor copilaș, dulce, care nu împlinise, încă nici măcar 3 anișori", scrisese mama lui Cristian pe blog în 2009, potrivit Antena 1.

După numeroase tratamente şi intervenţii chirurgicale în străinătate, tumora situată în creier nu a putut fi îndepărtată, iar starea de sănătate a copilului s-a înrăutăţit. Când li s-a spus că nu se mai poate face nimic, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au revenit la Constanţa. Iar în noiembrie 2015, înainte ca puștiul să se ducă, părinții au scris acea scrisoare de 13 pagini. Ei mărturiseau acolo că "dacă el (n. r. copilul) moare, murim și noi". S-au sinucis în aceeași zi când le-a murit copilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?