Dr. Tudor Ciuhodaru, sfaturi pentru români înainte de masa de Crăciun. Ce mâncăm şi cât mâncăm

Medicul Tudor Ciuhodaru    Foto: facebook.com/TudorCiuhodaru/
Medicul Tudor Ciuhodaru a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, ce ar trebui să facă românii de Crăciun pentru a nu ajunge la spital cu probleme digestive. 

Perioada sărbătorilor vine, în general, cu o creștere a numărului de pacienți care ajung la Urgențe din cauza exceselor alimentare. Medicul Tudor Ciuhodaru a explicat cum ar trebui să mâncă și, mai ales, cât ar trebui să mâncăm din bunătățile pregătite pentru masa de Crăciun, pentru a ne bucura de sărbători și pentru a nu ajunge la urgențe din cauza indigestiilor.

„Pentru bolnavii cronici, cu boli digestive mai ales, pentru cei cu afecţiuni cardiace sau metabolice, este necesar să respecte regimul şi în această perioadă. Eventuale excese se vor face doar după un consult la medicul de familie. Nu se întrerupe în niciun caz tratamentul doar pentru a mânca şi bea. 

Celor care vin după post, le recomand să reia alimentaţia...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel