Dr Simin Florescu, infectări COVID: Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși
15 sep 2021, 12:17

UPU
Medicul Simin Aysel Florescu din București le recomandă românil or să se vaccineze împotriva infecției COVID amintind că în ultimele două săptămâni și-au pierdut viețile tineri de circa 30 de ani din cauza coronavirusului. 

Medicul Simin Aysel Florescu de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din București spune, într-o postare publicată de cie de la Ro Vaccinare pe rețelele sociale, că tulpina Delta a infecției COVID determină cazuri mai severe și că vaccinul anti-COVID protejează împotriva acestei variante.

”Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de ani în terapie intensivă în ultimele 2 săptămâni, fără factori de risc și comorbidități; alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic...; la doi din cei de treizeci și de ani lupta noastră a fost în van; au venit la 10 zile de la debutul COVID, direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce există în materie de tratament și suport vital... nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor...Au circulat peste tot, au fost la mare... au venit în contact cu o grămadă de lume.

Și da, toți erau nevaccinați.

Da, tulpina Delta determină cazuri mai severe. Da, tulpina Delta este acoperită de vaccin. Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă.

Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări. Mai bine astea decât un val pandemic... dar nu merge așa. Eu zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși. Așa am ajuns să reacționăm... doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea...”, notează medicul Simin Aysel Florescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gura leului, efecte asupra sănătății. Cum te ajută

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?