Dr Ovidiu Grămescu: Totul despre durerile de spate, la Interviurile DC Medical
05 oct, 18:01
Dr Ovidiu Grămescu, Medic primar Neurochirurgie, vine la Interviurile DC Medical, astăzi de la ora 19.00, pentru a da detalii importante despre durerile de spate, în mod particular despre cele lombare și despre hernie. 
Dr. Ovidiu Grămescu ne va explica provocările Neurochirurgiei moderne și cum se face ea la Spitalul Clinic Sanador. FOTO: DC Medical
EXCLUSIV

Dr Ovidiu Grămescu, Medic primar Neurochirurgie, Șeful Secției de Neurochirurgie de la Spitalul Clinic Sanador, va vorbi, la Interviurile DC Medical, despre sursele durerilor lombare. De ce ne doare spatele n zona lombară, ce facem greșit în viața de zi cu zi de ajungem să avem astfel de probleme, când este o durere trecătoare și când trebuie să mergi la medic, dar și când e caz de chirurgie și când nu. 

Reputatul specialist va detalia manifestările clinice, cauzele, cum se pune diagnosticul, care este tratamentul în funcție de caz, în ce constă procedura chirurgicală, cum se realizează ea și care sunt beneficiile tehnicilor moderne, minim-invazive. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 19.00 pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical. 

 


Ştiri Recomandate

Sistemul de penalizare pentru medicii de familie, cum va fi modificat. Ultima informație de la Guvern
PARACETAMOLUM + CODEINUM - prospect
PARACETAMOLUM + DICLOFENACUM - prospect
Gătitul pe foc de lemne, periculos. Recomandările experților


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri