Dr Monica Pop, soluție pentru testele COVID false: Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor!

Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Prof. Dr. Monica Pop  spune  că este recunoscut faptul că testele COVID au un procent de eroare și că nu i se pare normal faptul că bolnavii au nevoie de două teste negative pentru a se putea externa, în timp ce la internare, e suficient unul singur.

"Procent de eroare recunoscut la teste! Şi nu semnificativ!

Monica Pop: Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor!
Atunci, dacă pentru externare e nevoie de două teste negative succesiv, pentru confirmare de ce nu ar trebui tot două teste, pozitive succesiv, la 24 de ore interval? Nu aşa ar fi corect?

Normal ar fi ca orice test pozitiv să fie repetat după 24 de ore. La acelaşi sau la alt laborator. Ar fi muuult mai corect şi muuult mai puţin costisitor. Şi s-ar elimina marea majoritate a erorilor!

Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals şi să fie internat de sănătos! Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi!", a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel