Dr Monica Pop, AVERTISMENT! „Se poate slăbi într-un singur mod!” Profită șarlatanii, nemernicii

Dietă, pastile
Prof dr Monica Pop este revoltată de reclamele la așa-zise pastile miraculoase de slăbit. Cunoscutul oftalmolog, care a slăbit zeci de kilograme la un moment dat, spune că există un singur mod sigur și eficient de a slăbi: 

„Iar apar reclame înșelătoare la pastile (inexistente, bineînțeles) de slăbit??!! Sunt doar pentru naivi! Ar fi atâtea milioane de grași pe pământ dacă ar exista??!!! La fel pentru orice medicamente miraculoase nou inventate!!”, scris, revoltată, dr Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 

Medicul, care este celebră pentru că a slăbit zeci de kilograme la un moment dat, spune că există un singur mod sigur și eficient de a pierde kilogramele în plus: 

„Cum Dumnezeu e posibil să existe unii care pot crede că se poate slăbi cu  tablete, pastile, capsule sau vreun fel de medicamente?!! Chiar atâta naivitate sau neștiință??!! De care, bineînțeles, profită șarlatanii, nemernicii, cu reclame mincinoase, folosind nume cunoscute! Cum îi puteți crede??!! E chiar jignitor!!!

NU EXISTĂ așa ceva! 

DESIGUR! Se POATE SLĂBI într-un singur mod : MÂNCÂND  PUȚIN, ELIMINÂND TOT CE ÎNGRAȘĂ, (orice, dulce, pâine, sucuri, etc)

Deci, ABȚINERE! Nu e ușor! 

La fel pentru orice reclame de invenții de medicamente miraculoase, cu povești despre tineri care le-au inventat și au primit aplauze și premii!!!

RAPORTAȚI-I pe mizerabili! Pentru orice astfel de reclame!”, punctează dr Monica Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel