COVID-19: Dr Monica Pop a răbufnit! „ALEGERI VINOVATE...! Se dorește abaterea atenției?!”
07 oct, 14:42
Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop spune că alegerile trebuiau eșalonate pe două zile pentru a nu crește cazurile de COVID-19 și că nu teatrele și restaurantele sunt problema. 
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook

„NU RESTAURANTELE ȘI NICI TEATRELE, CI ALEGERILE - NEAMÂNATE ȘI NICI  măcar EȘALONATE pe 2 ZILE DEȘI ERA RISC  Major- SUNT „VINOVATE” DE NUMĂRUL MARE DE INFECȚII! SE DOREȘTE ABATEREA ATENȚIEI?!..”, scrie, revoltată, prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook, după ce autoritățile au anunțat cifrele RECORD de cazuri noi și de decese din cauza COVID-19. 

„CE teatre, CE restaurante?! Exact unde se respectă cel mai mult măsurile? De ce? Înainte de alegeri se cunoștea bine riscul, crescător, de infectare! 

Nu se puteau amâna? Dacă nu, de ce, pentru a evita aglomerația și a scădea riscul, nu s-au eșalonat, măcar, pe 2 zile?!  Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (TREI) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Păi, cam nu prea!!!

În urmă cu câteva luni, Ministrul Sănătății, dl Dr. Tătaru a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2.000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Și atunci? De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni?  Exprima părerile medicilor epidemiologi și infecționiști, nu le-a inventat el!

Întrebări : 1. De ce s-au ORGANIZAT ALEGERI ACUM, dacă se știa că riscul afirmat de specialiști e atât de mare?! Care este motivul?! ( se cam știe, nu?)

2. Cine trebuie să RĂSPUNDĂ pentru această „FAVORIZARE” SIGURĂ ȘI FOARTE PREVIZIBILĂ  a RĂSPÂNDIRII BOLII?! Se adeverește acum că AȘA E!

3. A fost un ACT PREMEDITAT, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Poate răspunde cineva???!!!” întreabă medicul. 


Ştiri Recomandate

Strategia de vaccinare anti-COVID, discutată în CSAT
Distanțarea socială: cum afectează creierul
RAPORT UNOPA: Pacienții cu HIV, grav afectați de criza COVID-19
Dr Mariana Mărdărescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
HIV, un virus parșiv. Cum se adaptează el la medicamente
DELAMANIDUM - prospect
CARMUSTINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri