Dr. Mihaela Bilic, la interviurile DC MEDIA GROUP. Totul despre alimentaţia din sezonul rece
09 oct, 20:36
Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, vine la Interviurile DC MEDIA GROUP, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a spune totul despre alimentația din sezonul rece.
Mihaela Bilic  FOTO: DC Media GROUP
EXCLUSIV

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, vine la Interviurile DC News, DC Medical și Spectacola, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a spune totul despre alimentația din sezonul rece.

Ne pregătim să intrăm în sezonul rece. Schimbăm anotimpul, schimbăm garderoba și, cum era de așteptat, facem schimbări și la capitolul alimentație. Dacă vara ne putem sătura din salate proaspete, fructe din belșug și zarzavaturi, toamna trecem la un meniu mai consistent, care să ne asigure toți nutrienții de care avem nevoie.

Dr. Mihaela Bilic va explica de ce este important să ne disciplinăm comportamentul alimentar, ce alimente nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, dar și cum putem să ne folosim de nutriție pentru a ne întări imunitatea. 

Ce înseamnă schimbarea de temperatură pentru organism, cum alegem alimentele care ne sunt benefice, dar și care este secretul siluetei perfecte, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 


Ştiri Recomandate

Sistemul de penalizare pentru medicii de familie, cum va fi modificat. Ultima informație de la Guvern


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri