Dr. Florin Grama: Cancerul colorectal: prevenție, diagnostic, tratament. Interviurile DCNews și DC Medical

Dr Florin Grama. Foto: Facebook
  LIVE
Dr. Florin Grama, medic primar de chirurgie generală, este invitatul jurnalistului Val Vâlcu, astăzi, la DCNews și DCMedical, la o ediție specială de Ziua Mondială de luptă împotriva Cancerului. 

Dr. Florin Grama este medic primar de chirurgie generală, lector universitar și doctor în științe medicale. El vine la Interviurile DCNews și DCMedical, de Ziua Mondială de luptă împotriva Cancerului pentru a discuta despre cancerul colorectal, al treilea tip de cancer ca frecvență atât la femei, cât și la bărbați. 

Anual, sunt diagnosticate 1,4 milioane de cazuri noi de cancer colorectal, fiind al treilea cel mai des diagnosticat cancer, dar și a patra cauză majoră de deces cauzat de cancer.

Estimările sunt că numărul global de cazuri de cancer colorectal va crește cu 60% până la 2,2 milioane de cazuri noi și 1,1 milioane de decese anuale până în 2030. 

Într-un context medical atât de complicat, medicul primar chirurgie generală Florin Grama vine la DCNews și DCMedical astăzi, de la ora 11:00, pentru a explica ce este cancerul colorectal, dacă și cum poate fi prevenit, ce pași trebuie să urmați în cazul în care primiți acest diagnostic și care este tratamentul în acest caz. 

Puteți urmăriți emisiunea, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DCNews, DCMedical și la DCNewsTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel