Dr Flavia Groșan despre schema sa de tratament: a fost incredibilă

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit care este schema de tratament pe care o aplică pacienților săi cu COVID.

Medicul de familie Flavia Groşan a declarat luni seara, 22 martie, la o emisiune a Antena 3, care este schema de tratament pe care o aplică pacienților săi cu COVID.

”Eu consider că schema mea este minunată. Eu puteam să fac o vedetă din Azitromicină, dacă voiam. Nu, eu sunt cu Claritromicina. De ani de zile, am simţit tropismul ei, am simţit rolul ei antiinflamator, dar singură nu poate face faţă. Schema mea trebuie explicată fiecăruia în parte. Schema mea eu zic că a fost incredibilă! Am avut grijă de ea să nu fie distrusă, batjocorită. (...) Tratamentul etiologic, Claritromicina. Mă duc mai departe, cu grijă, la simptome, febră. Întăresc Claritromicina cu alte medicamente cu rol antiinflamator.  (...) La zece zile pacientul meu e bine", a afirmat medicul Flavia Groșan, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce sunt problemele digestive și de câte tipuri. Care sunt primele simptome ale acestora

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel