Dr Dorel Săndesc, scenariu ”horror”: virusul se transformă într-un monstru ucigaș în interiorul tău
20 ian, 19:11
Doctorul Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medic primar ATI, a declarat, la un post TV, că mutațiile virusului SARS-CoV-2 se petrec în corp, nu în aer.
Medic

Doctorul Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, a vorbit la B1TV despre un posibil scenariu ”horror” legat de mutațiile infecției COVID. ”Virusul e capabil de mutații care nu se petrec în aer, ci în corp. E un scenariu horror: un virus care te infectează, care se transformă în tine și devine nu doar mai contagios, cu 70% cum este acum, ci poate deveni mai letal. Acesta este un scenariu care iată, ca în filmele horror pur și simplu, virusul se transformă într-un monstru ucigaș în interiorul tău și nu-ți mai dă nici măcar o șansă”, a declarat acesta.

Medicul Dorel Săndesc, declara, zilele trecute, că ”trebuie să discutăm cu onestitate despre subiectul vaccinare, să arătăm ceea ce știm și ce credem și să răspundem unor întrebări care sunt firești și pe care și noi, ca medici, ni le punem”. El mai precizat că efectele secundare de care se tot amintește sunt foarte rare și ”este evident faptul că vaccinarea este opțiunea cea bună”, dar și că vaccinul protejează pe cel imunizat și pe cei dragi lui.

 


Ştiri Recomandate

LOSARTANUM + AMLODIPINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri