Dr. Dana Miricioiu, despre Female Empowerment Summit: Sănătate fără frumusețe nu există

dana miricioiu - FOTO: Freepik@freelancerparvej
EXCLUSIV
Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, a vorbit despre summit-urile internaționale la care a participat.

Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic și Fondator & Proprietar al Clinicii Herăstrău, a participat la Female Empowerment Summit. Female Empowerment Summit este mai mult decât un eveniment, este o experiență care schimbă vieți, în care femeile din diverse medii și origini își sărbătoresc realizările, își împărtășesc poveștile și își aprind pasiunile reciproc. Summitul este un far al înălțării, inspirației și excelenței, unde fiecare femeie navighează cu încredere și curaj.

"Am fost la Female Empowerment Summit, o întâlnire a mai multor femei, din mai multe domenii de activitate. Fiecare a venit cu experiența proprie, am împărtășit tot felul de informații despre leadership-ul feminin, invenții, inovații și tot ce aduce nou domeniile în care femeile sunt implicate atât în România, cât și în SUA. 

Acest Summit s-a desfășurat în România, la Ambasada Statelor Unite, iar acum trei săptămâni am fost la summit-ul de la Los Angeles, care a fost incredibil de bine structurat. La summit-ul de la Palatul Cotroceni am fost alături de foarte multe femei de afaceri din România. Am condus un panel la summitul de la Cotroceni, alături de medici din România, dar și din afara țării. 

Am avut invitate doctorițe din UK implicate în cercetări despre fertilizarea in-vitro, despre inteligența artificială în medicină. Fiecare a venit cu intervenția proprie, despre prevenția în sănătate și prevenția în frumusețe. Sănătate fără frumusețe nu există, dar și invers", a explicat dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, în exclusivitate la DC MEDICAL, DC News, DC News TV și Spectacola.

Vezi mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

mancat de paste foto: freepik@wayhomestudio
EXCLUSIV
Cum trebuie să mâncăm de Paște. Ligia Pop: Acesta e secretul!
indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel