Dr Beatrice Mahler: cresc internările cu forme severe în rândul tinerilor

Beatrice Mahler
Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, a declarat duminică, 28 februarie, că ”lucrurile s-au schimbat în mod negativ” în ultimele trei zile.

Managerul Institutului Marius Nasta din București, medicul Beatrice Mahler, spune că în ultimele trei zile a crescut numărul pacienților tineri care ajung la spital cu forme severe de COVID. Duminică, 28 februarie, numărul bolnavilor de la ATi a depășit, cu puțin, 1.000 de cazuri.

”Numărul de internări de pacienți cu forme severe, mult mai tineri decât perioada noiembrie-decembrie, pacienți care ajung cu saturații scăzute la spital, este mare. Suntem aproape la numărul complet de paturi ocupate. În acest moment sunt trei paturi libere în secție și un singur pat în terapie intensivă, în condițiile în care de ieri s-a deschis și unitatea mobilă”, a declarat Beatrice Mahler, la digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel