Dr Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății. Pleacă Nicolae Dragoș Garofil

Andreea Anamaria Moldovan. Foto: Faceboook / pagina personală
Noi secretari de stat la Ministerul Sănătății și la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene investiți marți. Unul dintre ei este Dr Andreea-Anamaria Moldovan, despre care DC Medical anunța din decembrie ca va fi numită pe post, pe un loc al PNL. 

Potrivit unei decizii a premierului Florin Cîțu, publicată marți în Monitorul Oficial, dr Andreea-Anamaria Moldovan  a fost desemnată secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Ea a fost director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov și a mai fost detașată în aprilie 2020, timp de 14 zile, la Ministerul Sănătății, pentru a participa la organizarea planului de acțiune împotriva epidemiei cu COVID 19. Conform surselor DC Medical, Dr Moldovan ocupă un post câștigat la negocierile pentru Guvern de PNL, după ce i-ar fi fost pe plac președintelui Klaus Iohannis, la consultările făcute pe marginea pandemiei COVID-19.

Citește și: Noii secretari de stat din Ministerul Sănătății: cine sunt și cum și i-au împărțit partidele. SURSE

De asemenea, prim-ministrul a semnat și numirea lui Marius Mihai Vasiliu ca secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

De asemenea, au avut loc și eliberări din funcții.

Nicolae Dragoș Garofil a fost eliberat din calitatea de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Totodată, Diana Olivia Morar și-a dat demisia din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției. Premierul a semnat eliberarea ei din această calitate. Toate deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel