Radiografiile și radiațiile din...
Românii, și mai ales româncele, știu că de Sărbători ne îngrășăm. Mâncăm mult și bun, și facem mai puțină mișcare. Dar kilogramele în plus nu se datorează exclusiv bucatelor de Sărbători, ci greșelilor alimentare elementare pe care le facem.
Medicul nutiționist Anca Hâncu, doctor în medicină, are o regulă de bază: că nimic nu e interzis atât timp cât nu îți face rău și e cu măsură.
Măsura, însă, este extrem de importană, mai ales de Crăciun, când pe mesele românilor vor fi zeci de feluri de bucate tradiționale, toate mâncăruri grele și grase.
Medicul nutriționist ne spune atât cum se mănâncă alimentele tradiționale de Crăciun, cât și cum le pot găti gospodinele dacă vor ca aceste alimente să nu fie așa grele și grase.
Mai mult, medicul nutriționist va desființa, rând pe rând, câteva mituri legate de bucatele tradiționale preferate ale românilor: sarmale, cârnați, lebăr și caltaboș, piftii, murături, ba chiar și salată de boeuf, cozonaci și prăjituri.
Astăzi, duminică 16 decembrie, de la ora 17.00, pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook, ambele ale DC MEDICAL, veți putea urmări prima intervenție din seria SFATUL NUTRIȚIONISTULUI.
Ulterior, acest sfat va putea fi urărit și aici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Radiografiile și radiațiile din...
O substanță chimică nou identificată...
Acesta este semnul cancerului...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Prediabetul este un semnal de...
Palpitațiile inimii, adesea...