Dr Anca Hâncu: Adevărul despre stilul de viață sănătos, la Interviurile DC Medical

Dr Anca Hâncu, la Interviurile DC Medical.
EXCLUSIV
Dr Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în medicină, vine astăzi, de la ora 17.00, la Interviurile DC Medical ca să ne explice exact cum trăim sănătos în vremuri moderne, cu această abundență de informații care ne înconjoară. Emisiunea, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, va fi transmisă simultan pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook ale DC Medical.

Dacă întrebi în jurul tău, fiecare om are o idee despre ce înseamnă stilul de viață sănătos. Internetul abundă de informații legate de diete, regimuri, programe de „transformare" sau „restartare" a metabolismului, dar și de sfaturi de la tot felul de „nutriționiști", mulți dintre ei fără niciun studiu medical care să le permită să își atribuie acest titlu. 

Cu această abundență de informații, cum facem distincția între ce este real și ce e bazaconie? Ce e sănătos și ce nu e? Și ce înseamnă cu adevărat stilul de viață sănătos?

Răspunsurile la aceste întrebări, dar și regulile de bază ale unui trai echilibrat, ni le oferă astăzi, de la ora 17.00, dr Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în medicină, invitată la emisiunea Interviurile DC Medical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook ale DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel