Dr Amin Zahra despre 2020: s-au pierdut vieți care puteau fi salvate

Medicul Amir Zahra. Foto: Facebook / RoVaccinare
Medicul Amin Zahra spune, pe rețelele sociale, că în 2020 ”a câștigat frica și neîncrederea în evoluție și progres”. 

Medicul Amin Zahra notează, după ultima sa gardă pe 2020, pe rețelele sociale că anul acesta ”s-au pierdut vieți care puteau fi salvate”, iar singura soluție rămâne vaccinare.

”A trecut și ultima gardă, din acest an! Privind în urmă pot spune că a fost un an, plin de evenimente! Am avut parte de realizări, dar a fost un an in care am văzut moartea în jurul meu, în fiecare zi! Din păcate s-au pierdut vieți care puteau fi salvate, soluția existenta fiind vaccinarea, care rămâne sigurul scut eficient pentru a ne proteja.

A câștigat frica și neîncrederea în evoluție și progres! Și în acest an, am văzut și oameni puternici care au luptat și au învins aceasta boală, dar nu fără costuri! Am văzut multă suferință, suferința pacienților de la ATI și UPU! Dar nu am văzut-o doar pe-a lor, mi-a fost transmisă și suferința aparținătorilor de câte ori vorbeam cu ei la telefon, atunci când așteptau vești despre cei dragi, internați la terapie intensivă.

Mi-a rămas în minte o doamnă în vârstă de 70 și ceva de ani care m-a sunat să mă întrebe de soțul ei, iar la final mi-a zis: “Știu că este în comă, dar vă rog să-i spuneți că îl iubesc, de 52 de ani trăim împreună. Nu ne-am despărțit nicio zi, iar acum, când el suferă eu nu pot să fiu lângă el. ”Oameni buni, nu știu ce argumente aveți ca să nu vă vaccinați însă eu vă pot da 100 ca să o faceți, iar cel mai important este, să rămâneți în viață alături de cei dragi! Vă doresc un an nou plin de înțelepciune și multă sănătate!”, notează medicul Amin Zahra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel