Dr.Adriana Nica. Ce poate face Spitalul Universitar București pentru pacienți, la DC MEDICAL

Dr. Adriana Nica
Spitalul Universitar de Urgență București este cel mai mare spital, ca număr de paturi, din Capitală. Prezentă la Interviurile DC MEDICAL, astăzi, de la ora 14.00, LIVE pe canalele de Facebook și Youtube, managerul spitalului, dr. Adriana Nica, va explica ce dotare are spitalul, care este diferența dintre un spital românesc și unul de peste hotare și care sunt procedurile care pot fi făcute pentru pacienții români.

Spitalul Universitar de Urgență București este o clinică universitara cu o activitate științifică susținută, în care pacienții primesc o îngrijire medicală la standardele de calitate din România. Numeroase investigații medicale sunt posibile în această unitate medicală, iar medicii de aici pot face proceduri extrem de dificile pentru pacienți.

În spital se pot trata un mare număr de afecțiuni, această unitate medicală reușin dă acopere aproape întreaga paletă de specialități medicale.

Managerul spitalului, dr. Adriana Nica, va explica, pe DC MEDICAL, de la ora 14.00, ce dotare are spitalul, care este diferența dintre un spital românesc și unul de peste hotare, și care sunt procedurile ce pot fi făcute pentru pacienții români.

Ce decontează statul din aceste proceduri pentru pacienți, ce înseamnă, în fapt, coplata și ce lipsește din SUUB. 

Dr. Adriana Nica, va dezvolta aceste subiecte la emisiunea Interviurile DC MEDICAL, care va fi transmisă de la ora 14.00, pe canalurile de Facebook și Youtube, ale DC MEDICAL, iar ulterior, emisiunea va putea fi vizionată și aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel