Două cadre medicale, ucise de COVID-19

Deces
Două cadre medicale de la SJU Piatra Neamț au murit, miercuri, în urma infecției COVID-19. 

Două cadre medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ au murit, miercuri, din cauza COVID-19, potrivit unui comunicat de presă remis presei de către managerul instituţiei, Alexandru Filimon. Victimele sunt un asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vârstă de 64 ani, şi o infirmieră de la Secţia Chirurgie generală, în vârstă de 38 ani.

Managerul SJU Piatra-Neamţ a spus că cele două cadre medicale şi-au dus misiunea demn, până în ultimul moment. „Mi se întunecă sufletul ştiind că aceste persoane au plecat dintre noi timpuriu, într-un mod fulgerător. Sunt încrezător în munca celor care caută soluţii în fiecare moment pentru a evita repetitivitatea acestor evenimente cutremurătoare”, a declarat Alexandru Filimon, citează Agerpres.

Managerul SJU Piatra-Neamţ şi-a exprimat compasiunea faţă de familiile celor două cadre medicale şi a spus că le va oferi tot sprijinul necesar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel