Urmărește dezbaterea live

Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: Meniul perfect pentru mine, o shaorma

Dorian Popa - Instagram Dorian Popa
Dorian Popa a dezvăluit secretul unui abdomen cu pătrățele. Cum reușește artistul să se mențină în formă.

Dorian Popa este exemplul cel mai bun, când vine vorba despre o siluetă impecabilă și un abdomen sculptat din pătrățele. Artistul reușește această performanță, deși este mai tot timpul plecat pe drumuri, fiind unul dintre cei mai de succes cântăreți de la noi din țară. Cântărețul a dezvăluit câtă muncă este în spatele unui trup atât de bine definit, dar ne-a mărturisit și cum reușește să mențină echilibrul între o viață cât mai sănătoasă și între un program atât încărcat cum are el zilnic.

„Singurul secret pe care vreau să-l împărtășesc cu cititorii și pe care îl împărtășesc adesea și cu urmăritorii mei este consecvența. Acesta este un secret care ne ajută în absolut toate, de la corpul dorit, până la businessul mult dorit și la atingerea obiectivelor în viață. Atunci când suntem consecvenți, precum mașina zinger, așa îmi spunea mama când eram mic, lucrurile nu au cum să nu apară în viața noastră. Important este să nu ne pierdem răbdarea, să fim perseverenți, credincioși și să sperăm întotdeuna că Dumnezeu ne va ajuta să ne atingem țelurile și să muncim. Trebuie multă muncă și în ceea ce privește silueta, și în ceea ce privește regimul alimentar”, a declarat Dorian Popa pentru Spectacola. 

Cum reușește Dorian Popa să-și mențină aspectul fizic de invidiat

Mai mult, Dorian Popa ne-a mărturisit faptul că nu este adeptul unei diete extrem de sănătoase, și nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că timpul și deplasările continue nu-i permit asta. Totuși, în zilele în care nu reușește să recurgă la o alimentație corectă, solistul spune că petrece mai mult timp în sala de fitness, pentru a păstra un echilibru și, implicit, silueta.

„Eu nu vreau să mă laud, nu sunt genul care să aibă o dietă extrem de atentă, pentru viața pe drumuri nu prea permite asta, dar asta nu înseamnă că nu sunt întotdeauna echilibrat în ceea ce privește raportul mâncat și antrenat. Dacă am exagerat puțin cu mesele, cu siguranță voi ”exagera” și cu antrenamentele. Cred că am spus cu asta cam tot în ceea ce privește secretul pe care pe mine mă face întotdeauna să fiu în joc”, ne-a mai mărturisit artistul.

Ce sfat are celebrul artist pentru tineri

Pe această cale, Dorian Popa vine și cu un sfat pentru generația tânără, care, spune el, este din ce în ce mai delăsătoare. Artistul îi sfătuiește pe aceștia să aibă răbdare și să muncească, pentru că doar atunci vor apărea rezultatele.

„Sfătuiesc toți tinerii să nu mai fie delăsători, generațiile ce vin din urmă sunt din păcate din ce în ce mai delăsătoare și își doresc lucrurile din ce în ce mai rapid, cu din ce în ce mai puțină muncă, fără implicare, ceea ce imposibil. Să nu uite nimeni zicala: ”99% transpirație, 1% inspirație.”, a mai mărturisit Dorian Popa în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum arată meniul perfect pentru Dori:an Popa

În alt interviu recent acordat pentru Spectacola, Dorian Popa a dezvăluit și cum arată meniul perfect pentru el. Și, contrar așteptărilor tuturor, nu este vorba despre ceva sănătos.

”Meniul perfect pentru mine este o shaorma, făcută în stilul meu.”, a spus Dorian pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel