Donald Trump Jr. are COVID-19! Posibil nou focar la Casa Albă

Donald Trump Jr. Foto: Facebook
Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui american în funcție, a ieșit pozitiv la testul COVID-19 la începutul acestei săptămâni. El a postat un video pe o pagina de socializare în care explică faptul că nu are niciun simptom și că s-a testat pentru că urma să plece cu fiul lui într-o excursie.

După ce un purtător de cuvânt a anunțat că Trump Jr. are rezultate pozitive la COVID-19 de „la începutul săptămânii” și că a fost pus în carantină, fiul cel mare al președintelui american în funcție, a postat pe pagina sa de Facebook un film în care explică de ce s-a testat. A fost asimptomatic de la diagnosticul său și „respectă toate recomandările COVID-19 din punct de vedere medical”.

„Bună ziua, poate că ați văzut deja, dar aparent al luat RONA. Nu ași fi știut, nu am simțit nimic, bănuiesc că sunt total asimptomatic dar ca o precauție voi sta în carantină, voi urma protocolul, adică o să-l iau în serios, nu am niciun motiv să fac altfel. Dar sunt total asimptomatic, ceea ce este ciudat, m-am testat doar pentru că trebuia să fac o excursie tată-fiu cu fiul meu după ce am fost pe drumuri non-stop în ultimele luni și am vrut să fiu testat înainte, doar din precauție exagerată, și am ieșit pozitiv”, spune Donald Trump Jr. 

Trump Jr. este doar ultima persoană pe jurul președintelui încă în funcție care a fost infectată de coronavirus. Știrile despre diagnosticul său au venit la câteva ore după ce Andrew Giuliani, fiul lui Rudy Giuliani și membru al personalului de la Casa Albă, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, iar presa americană speculează un posibil nou focar.

Casa Albă s-a confruntat deja cu mai multe focare de la începutul pandemiei, cu președintele, prima doamnă, secretarul de presă, șefii de cabinet atât pentru președinte, cât și pentru vicepreședinte, și consilierii superiori Stephen Miller și Hope Hicks, printre alții, fiind diagnosticați în momente diferite, notează The Hill

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel