DOLIU ÎN MEDICINĂ. Conf Dr Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din România, a decedat

Dr. Radu Ciudin, invitat la Academia de Sănătate. Foto: DC MEDICAL
Cunoscutul cardiolog Conf. Dr. Radu Ciudin, șeful Secției de Cardiologie de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu”, a decedat. Tristul anunț a fost făcut public de Centrul Medical Internațional București. Regretatul medic s-a stins după o grea și lungă suferință, învins de o boală nemiloasă. 

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în lumea Drepților la vârsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu”, Fundeni.

IN Memoriam: Utima emisiune Academia de Sănătate la care regretatul cardiolog Radu Cudin a participat.

Domnul Doctor Radu Ciudin rămâne în amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical Internațional București, ale pacienților domniei sale, ca un om blând, discret, un doctor care și-a dedicat întreaga activitate profesională pacienților, un om iubit și respectat.

Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a îndrumat și responsabilizat numeroase generații de studenți și medici tineri.

Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din România, Doctor în Științe Medicale cu supraspecializare în Electrofiziologie Cardiacă și Stimulatoare, Membru Titular al Societății Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elită din România, Membru al Societății Americane de Pacing și Electrofiziologie”, se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a Centrului Medical Internațional București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel