Doliu în lumea medicală. Șefa secției de Neurologie a Spitalului din Dej a murit de COVID

Doliu
Șefa secției de Neurologie a Spitalului Municipal Dej, Carmen Mocan Ceaca, a murit sâmbătă seara, 5 decembrie, la 50 de ani, din cauza infecției COVID.

Încă un medic a pierdut lupta cu infecția COVID-19. Carmen Mocan Ceaca s-a stins în seara de 5 decembrie.

”În seara zilei de 5 decembrie, doamna dr. Ceaca Mocan Carmen, șefa secției de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a pierdut lupta cu virusul SARS-Cov-2, după mai bine de o lună de suferință, la doar 50 de ani. Suntem adânc întristați că am pierdut dintre noi încă un medic profund dedicat pacienților și profesiei sale, un om de o deosebită calitate, corectitudine și o înaltă ținută morală, o bună prietenă. A lucrat la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, în acești aproape 20 de ani tratând și ajutând peste 10.000 de pacienți. Cu toții deopotrivă, colegi și pacienți, îi vom simți lipsa”, se arată într-un comunicat al Spitalului Municipal Dej, scrie someseanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel