Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi copii au fost mușcați de urs, internați la Sibiu
06 iul, 23:26
Doi copii de 10 și 16 ani din județul Sibiu au fost mușcați de un urs. Ei sunt acum internați, dar starea lor este bună, a confirmat un oficial al Spitalului Județean Sibiu.
După ce i-a atacat pe copii, ursul a dispărut în pădure

Dr Florin Grosu, directorul medical al Spitalului Județean Sibiu, spune că cei doi copii care sunt internați în unitatatea medicală de vineri, după ce au fost mușcați de un urs fugărit de câini, sunt acum în stare bună. Este vorba despre un băiat de 10 ani și o fată de 16 ani.

Internați la clinica de boli contagioase

„Copii sunt internați de ieri la Clinica de contagioase. Au tolerat foarte bine tratamentul, au plăgi destul de mari și fac tratament profilactic pentru infecții. Starea lor este foarte bună și își continuă tratamentul profilactic", a explicat dr Florin Grosu, citat de Agerpres.

„Sunt două victime mușcate de urs - băiat de 10 ani, fata de 16 ani. S-a practicat toaleta plăgii, vaccinare ATPA și au fost trimiși pentru consult în secția Boli infecțioase, de unde au primit recomandări", a spus și Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Ursul i-a atacat pe copii lângă localitatea Hosman, aproape de locul unde părinții băiatului și fetei au o stână, pentru că era fugărit de o haită de câini. După atac, animalul a dispărut în pădure.


Ştiri Recomandate

Estrogen, cum afectează nivelul acestuia funcția vaselor de sânge
Herpes genital, primul vaccin împotriva infecției
Obezitatea, cum dăunează arterelor și contribuie la bolile cardiace
Tensiunea arterială: ce semnifică cele două cifre și de ce e importantă și cifra cea mică
Colesterolul, cât de important este în organism
Depunerile de calciu: când pot sugera un posibil cancer
Primele simptome de sarcină: De la greață la oboseală, la ce să te aștepți
Pacientă într-un spital de psihiatrie, a ajuns pe acoperișul unității medicale
Comentarii