Dieta lui Cătălin Scărlătescu. A slăbit 50 de kilograme, dar nu poate renunța la un aliment

Chef Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu a pierdut 50 de kilograme cu ajutorul unei diete sănătoase. Celebrul Chef a dezvăluit care este alimentul la care nu a putut renunța niciodată, chiar dacă îngrașă. 

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu uimea pe toată lumea cu noua sa siluetă: minus 50 de kilograme. Rezultatul a fost uimitor, iar sacrificiul uriaș. Celebrul bucătar a urmat in regim restrictiv, din care a eliminat unele alimente. 

Acum, Scărlătescu își permite să mai deguste și din preparatele „interzise” la dietă, însă spune că încearcă să nu exagereze. De exemplu, adoră să aibă un mic dejun consistent, însă încearcă să se rezume la a consuma alimentele grase cam o dată pe săptămână. 

 „Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.”, a declarat  Scărlătescu pentru VIVA.

Citește continuarea pe Spectacola și află care este alimentul la care nu poate renunța chef Cătălin Scărlătescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel