Dieta cu ZER, "beneficii vizibile": Trei litri pe zi

Dieta cu zer - Foto: Freepick
Ce presupune dieta cu zer. Artistul de muzică populară Traian Stoiță a luat decizia de a urma dieta atipică.

Traian Stoiță nu se mai simte bine în pielea lui și vrea să slăbească. Artistul spune că s-a îngrășat mai multe kilograme, imediat după nuntă și că a ajuns să îl strângă costumul popular.

Pentru a reveni la silueta de burlac, Stoiță are de gând să încerce o dietă cel puțin ciudată. Invitat în emisiunea  „La Măruță”, de la Pro TV, artistul a făcut un pariu cu gazda emisiunii, că va slăbi 10 kilograme în 20 de zile. 

Interpretul de muzică populară vrea să urmeze dieta cu zer pentru că, spune el, au testat-o mai mulți prieteni ai săi și au avut rezultate spectaculoase. Astfel, pentru următoarele 20 de zile, artistul are de gând să bea câte 3 litri de zer pe zi. 

Ce este dieta FODMAP și cui i se adresează. Poate fi benefică și în cazul endometriozei

"E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, a declarat Traian Stoiță, potrivit Spectacola.ro

„De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular”, a mai spus el. 

"S-a îngrășat 20 de kilograme în ultimii 6 ani"

 

Viața de familie i-a adus cântărețului multă liniște, dar și câteva kilograme în plus. El spune că s-a îngrășat 20 de kilograme în ultimii 6 ani.

„De la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (nr. soția interpretului), deci acum vreo șase ani” , a mai spus Traian Stoiță. 

Ulterior, artistul a confirmat și pe rețelele de socializare că a dat startul dietei, iar fanii îl vor susține pe toată durata programului. 

„Am luat act de mesajele domniilor voastre și de starea mea de sănătate, așa că mâine dăm startul unei perioade care nu va fi ușoară, însă rezultatele vor fi benefice!” a scris, ieri, cântărețul pe contul său de socializare.

Dieta WUSHU. Florin Dumitrescu: Ești alt om! Te poți lăsa și de fumat așa. Dimineața, pe stomacul GOL

 

Datorită stilului lor de viață, a luat naștere și dieta Wushu.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari și chiar dacă se află pe micile ecrane de mulți ani, fanii știu puține lucruri despre viața lui personală.

Un lucru mai puțin știut este că din cauza unor probleme de sănătate, Florin Dumitrescu a trebuit să urmeze o dietă strictă. 

Invitat în podcast-ul lui George Buhnici, juratul de la "Chefi la Cuțite" a vorbit despre dieta Wu-Shu, dar și despre unele dintre obiceiurile sale alimentare. 

"Eu nu sunt cel mai bun exemplu, că am 35 de ani și arăt a 40 și ceva. Eu beau cafea dimineața, nu prea mănânc", a spus cheful bucătar. 

"Dar m-a învățat cineva ceva, pentru că eu, după filmări, îi fac un set de analize ca să văd ce suplimente trebuie să iau ca să mă repun în formă. Și mi-am făcut un set de analize, eram dat peste cap total: început de pancreatită, început de diabet, început de multe.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel