Dieta cu rodie. Slăbești patru kilograme într-o săptămână

Rodia este o sursă de vitamine, fibre, minerale, taninuri, glucoză şi antioxidanţi, fiind un adevărat medicament natural pentru organism.

Rodia, datorită proprietăților sale  antiinflamatoare, antipiretice,  diuretice,  de normalizare a digestiei, de întărire a mușchiului inimii, de creștere a hemoglobinei și stimulare a metabolismului,  ajută la menţinerea sănătatea şi protejarea  organismului de boli cum sunt  cele circulatorii, de inimă sau tumorile cancerigene.

Pe lângă toate aceste proprietăți vindecătoare, trebuie să menționăm faptul că acest fruct ajută în mod eficient la scăderea în greutate și la detoxifierea organismului.

Dieta cu rodie are la bază o serie de alimente care conțin puține calorii. Dintre acestea fac parte legumele, fructele, carnea slabă și cerealele. Zilnic se bea suc de rodie, apă plată și ceaiuri neîndulcite din plante. Nu se consumă deloc alcool, grăsimi, dulciuri, carne grasă, alimente prăjite sau condimentate, produse de patiserie și panificație.

Dieta cu rodii

În fiecare zi, timp de o săptămână se consumă alimente ca de exemplu: suc de rodie, terci de hrişcă, iaurt, carne de peşte sau de pui (slabă, fără pieliţă) şi fructe.

- Mic dejun: un pahar cu suc de rodie şi un bol de terci din hrişcă.

- Gustare: un măr sau 150 g iaurt natural cu conţinut redus de grăsimi.

- Prânz: 200 g carne slabă fiartă (se recomandă peştele sau pieptul de pui), cu terci de hrişcă şi un pahar cu suc de rodie.

- Gustare: o banană sau un alt fruct (căpşuni, caise, mere, etc).

- Cină: o porţie cu terci de hrişcă cu verdeţuri la alegere pentru un plus de gust.

- Înainte de a merge la somn: 100 g iaurt natural cu conţinut redus de grăsimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel