Dieta care o ajută pe LORA să se mențină în formă: „Mi-am programat să mă vindec singură”

Dieta pe care o ține  Lora pentru un corp de invidiat    Foto: Instagram
Lora a dezvăluit care este regimul alimentar care o ajută să se mențină în formă.

Recent, Lora a plecat din ProTV și a început să se concentreze mai mult pe latura muzicală. Cum are mai mult timp la dispoziție, vedeta are mai multă grijă de ea și de corpul ei. Într-un interviu recent, artista a dezcăluit ce sacrificii face pentru o siluetă impecabilă.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des„,  a dezvăluit Lora pentru ciao.ro.

Vedeta a dezvăluit și cum arată meniul ei zilnic.

„În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene! Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește continuarea pe Spectacola și află de ce a renunța la carne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel