DIETA 3S Carmen Brumă: Programul de slăbit vândut în jumătate de milion de exemplare

Carmen Bruma. Foto: FACEBOOK
Programul de slăbit 3S, creat și vândut de Carmen Brumă, s-a dovedit a fi un real succes. Iar rezultatul poate fi privit din două perspective: dieta a fost vândută în peste 500 de mii de exemplare, iar oamenii mulțumiți au început să scrie în mediul online în ce constă, ce reguli trebuie respectate și ce se mănâncă.

EXCLUSIV pentru DCNews, Carmen Brumă a ținut să facă mai multe precizări referitoare la acest fapt neplăcut:

„Aceasta dietă nu este ținută și recomandată de Carmen Brumă, ci este dieta mea, creația mea, înregistrată la OSIM, eu vând această rețetă. A fost lansată în 2013 și a fost un bestseller. Se vinde de atunci în sute de mii de exemplare. Nu e doar un regim alimentar, ci și un program de antrenamente. Este un program mai amplu. Asta nu este toată dieta, ci o săptămână. Dieta se numește 3S - de la sănătoasă, suplă și sătulă - și este un program de slăbit care cuprinde o dietă pentru 6 săptămâni și 5 antrenamente săptămânale pentru acasă", a spus Carmen Brumă.

Este primul program care îți propune să slăbești și să te menții prin metode realiste și ieftine. Exercițiile sunt concepute special pentru a fi făcute acasă, iar dieta conține alimente accesibile, ușor de preparat și transportat.

Mai multe informații legate de programul de slăbit "3S" găsiți pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel