Dermografism, boala care i-a schimbat Addei viața: suntem educați să tratăm simptome

Adda a fost diagnosticată cu dermografism anul trecut după ce i-a apărut o erupție pe corp.

Artista Adda, diagnosticată cu dermografism în 2020, după apariția unei erupții pe corp, a ajuns de mai multe ori la Urgență din cauza alergiilor și intoleranțelor alimentare. 

”Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome! Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm”... până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel