Delia, pe mâna medicilor din cauza iUmor: Îmi dau DEMISIA

Delia. FOTO Facebook @ Delia
Delia a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri mari la nivelul spatelui.

Delia le-a povestit fanilor că a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri mari la nivelul spatelui. Artista consideră că totul i se trage la emisiunile de la Antena 1 unde a făcut parte din juriu, iar poziția de pe scaun a adus-o în această situație delicată.

Mai mult decât atât, Delia a precizat că de acum înainte va sta numai în picioare la emisiunea iUMOR, acolo unde este este jurat.

“Doresc să mulțumesc emisiunii iUmor pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și de  X Factor, și de iUmor.

Ce minunată e viața, îmi dau demisia. Da, nu o să mai stau jos la iUmor, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a mărturisit Delia pe Instagram.

Citește mai departe pe Spectacola.

Care sunt cauzele apariției durerilor cervicale

Durerea sau rigiditatea zonei cervicale pot apărea din mai multe motive.

Tensiunea și tensiunea musculară cauzată de activități și comportamente precum:

- postură greșită,

- lucrul la birou prea mult timp fără schimbarea poziției,

- o poziție de dormit greșită,

- o mișcare greșită.

”Hernia de disc cervicală a început să aibă o incidență din ce în ce mai mare și la vârste tot mai mici. Vorbim de vârste sub 30 de ani.

Tineri de 27-28 de ani care sunt diagnosticați, se duc la medic, spun că îi doare capul sau că au o durere care le coboară pe braț. Li se face un RMN și se constată că au o hernie de disc cervicală”, a declarat fizioterapeutul Alexandru Ilie, la DC Medical.

Trebuie să ne ascultăm corpul

Fenomenul este, din păcate,  unul de lungă durată, care  dă semne ocazionale, pe care dacă nu le asculți și le neglijezi, mai mult, le acoperi cu tratament medicamentos simptomatic, ajungi în faza inițială de rupere completă, ”un fenomen progresiv, care poate să însemne chiar și 7 ani de zile”, a explicat Alexandru Ilie.

Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Delia se numără printre persoanele publice care s-au confruntat cu anxietatea și depresia, semn că aceste afecțiuni psiho-emoționale nu țin cont de statutul pe care îl are o persoană sau alta.

”Ți-i se așează un soi de anxietate și depresie. Nu o depășești, dar trece natural, dacă știi să gestionezi asta. Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult.

Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi legată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.

E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași dărâmat de nicio situație și să găsești echilibrul”, a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV, notează WOWbiz.

Aceasta a reamintit și de perioada pandemiei, mai ales la începutul acesteia, când toată activitatea artistică a fost suspendată. ”Sunt foarte mulți oameni în echipa noastră și, de foarte mult, mai ales în perioada asta m-am gândit la ei.

Dacă eu am stat confortabil acasă și poate nu am simțit greul atât de greu, pentru ei, cu siguranță, nu a fost la fel de ușor. Ei nu își permit să stea acasă, din punctul acesta de vedere”, a mai spus Delia.

De altfel, acestea par să nu fie singurele afecțiuni cu care se confruntă Delia.

Ce este MISOFONIA, boala rară de care suferă Delia. Ce o face să devină FURIOASĂ și AGRESIVĂ

O mulțime de vedete suferă de boli rare și ciudate pentru mulți dintre cei care aud, dar și de boli normale.

De exemplu, Bianca Drăgușanu și Dragoș Bucur suferă de diabet, Tilly Niculae are psoriazis, la fel și Corina Dănilă. În ceea ce privește vedetele internaționale, Sia are boala Graves, o afecțiune care poate duce la scădere în greutate, tremurături și poate face ca ochii să pară mai ieșiți din orbită. Bella Hadid are boala Lyme, la fel ca Adda.

Selma Blair are scleroză multiplă, Bono are glaucom, Selena Gomez are Lupus, Jack Osbourne are scleroză multiplă, iar David Beckham are astm.

Lady Gaga suferă de fibromialgie, afecțiune care se manifestă prin durere a mușchilor din tot corpul, epuizare, insomnie și probleme cu memoria, iar Gigi Hadid are boala Hashimoto, care se manifestă prin inflamații și retenție de apă.

Venus Williams, sora jucătoarei de tenis Serena Williams are sindromul Sjogren, o boală autoimună rară.

Ei bine, și Delia suferă de o boală rară, iar specialiștii spun că vârsta apariției acestei afecțiuni pe tot parcursul vieții nu este cunoscută. Unii oameni raportează simptome între 9 și 13 ani. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Durerile cervicale, extinse și în rândul tinerilor. Kinetoterapeut: Aproape 90% dintre cazuri...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel