De ce să pui bicarbonat de sodiu pe față. Rezultat UIMITOR în câteva minute

Nu ți-ai imaginat niciodată cât de ușor este să vă îți schimbi aspectul fizic fără a cheltui o grămadă de bani pe produse de înfrumusețare. Un ingredient din bucătărie poate face minuni pentru ten și corp. 

De departe, cea mai uimitoare întrebuințare a bicarbonatului de sodiu este îndepărtarea părului facial. Combinat cu apă, bicarbonatul de sodiu devine cea mai la îndemână soluție de înfrumusețare. 

O să ai nevoie:

apa caldă

bicarbonat de sodiu

ulei de măsline

Cum trebuie să procedezi

Amesteci bicarbonatul de sodiu cu apa fierbinte și un strop de ulei de măsline, pentru a face o pastă groasă. Las-o să se răcească. Cu un bețișor de ureche întinde pasta pe zonele cu păr și acoperă cu un bandaj. Lasă soluția să funcționeze peste noapte. A doua zi, îndepărtează bandajul, clătește cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă. Repetă zilnic până când părul dispare complet.  

O altă variantă constă în masarea tenului, prin mișcari circulare, cu pasta de bicarbonat de sodiu, pentru câteva minute. În felul acesta, elimini atât celulele moarte, cât și părul nedorit de pe față.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel