Dan Capatos: am avut atac cerebral ischemic; ăla a fost un moment chiar rău

Accident vascular cerebral
Dan Capatos, prezentator TV, a povestit despre experiența sa de acum doi ani când a suferit un atac cerebral vascular.

Prezentatorul TV Dan Capatos a povestit că acum doi ani a suferit un atac cerebral vascular și cum, vreme de un sfert de ceas, partea stângă a corpului i-a paralizat.

”Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. (...) Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. (...) L-am sunat pe medicul meu, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să părem cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva", a mărturisit Dan Capatos la propria sa emisiune de la Antena Stars, citat de DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel