Cum treci peste durere și de ce ai nevoie când o iei de la capăt. Recomandarea lui Mihai Voropchievici
11 iun, 18:42

Planuri pe hârtie  FOTO: Pixabay
Încrederea este foarte importantă când începi un nou proiect sau iei viața de la zero. 

Numerologul Mihai Voropchievici spune că atunci când o iei de la capăt poate cel mai important lucru în acest caz este să faci primul pas.

”Nu e greu să o iei de la capăt. Decizia de a începe acest lucru e mai complicată. De multe ori când s-au întâmplat astfel de fenomene și a trecut printr-un lucru care te-a scuturat, un cutremur din acesta sufletesc pierzi încrederea în tine. Iar primul pas este recâștigarea încrederii în tine. O doamnă a mers șase luni de zile la consiliere psihologică pentru că nu reușea.

Nu am fost răutăcios, dar i-am spus: doamnă, sunt două variante: ori dvs. încă sunteți un Gică Contra și nu vreți să vă reveniți ori psihologul nu știe să vă prindă de acolo de unde trebuie. Mergi într-o biserică și te simți fantastic de bine. Mergi în alt lăcaș, tot Casa Domnului, dar parcă acolo nu te simți la fel de liber. Pentru că dacă mergi constrâns în Casa Domnului nu ai făcut nimic. Așa e și în viața de zi cu zi”, consideră numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Clătite de post: cea mai simplă rețetă
Walter Zenga s-a vaccinat de două ori anti-COVID. MOTIVUL
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri