Cum se vaccinează zodiile împotriva COVID. Statistică din SUA, bazată pe studii

Horoscop, zodii
Departamentul de Sănătate din Salt Lake, oraș din statul american Utah, a făcut o statistică haioasă a vaccinărilor pe baza zodiacului, cu scopul de a-i îndemna pe oameni să se imunizeze împotriva COVID.

Departamentul de Sănătate al orașului american Salt Lake, Utah, SUA, a realizat o statistică pe bază de date științifice care arată care sunt zodiile din topul vaccinării anti-COVID.

"Acum, când Mercur nu este în retrograd, vom lăsa doar aici ... (și da, acest lucru se bazează pe date)", au scris cei de la Departamentul de Sănătate într-o postare pe Twitter. „Vaccinul COVID-19 este susținut de știință și nu este influențat de horoscop”, a continuat departamentul. „Dar haide Scorpionii!”.

Statistica lor arată cum s-au vaccinat oamenii din zona respectivă, în funcție de semnul zodiacal: 70% dintre cei cu zodia Leu sunt complet vaccinați, urmat de Vărsător la 67%, iar Berbec și Săgetător ambii la 59%. Celelalte semne variază de la 58% la 50%, în ordine descrescătoare: Rac, Taur, Gemeni, Balanță, Pești, Capricorn și Fecioară. Scorpionii se află în partea de jos a topului, cu 46% complet vaccinați.

În special, trei dintre primele patru semne sunt semne elementare de foc.

Postarea Departamentului de Sănătate a stârnit, cum era de așteptat, reacții pozitive și negative pe rețelele de socializare, unii meditând cu privire la înclinațiile propriilor semne, iar alții batjocorind cu totul astrologia. „Ceea ce facem cu adevărat este să găsim modalități noi și diferite de a menține comunitatea noastră vorbind despre vaccinare atunci când există o oboseală semnificativă a mesajului în jurul acestui subiect”, au notate cei de la Departamentul de Sănătate, în comentarii. 

Aproximativ 59% dintre locuitorii Salt Lake sunt complet vaccinați, iar aproximativ 54% dintre locuitorii din Utah sunt complet vaccinați, arată webmd.

Un studiu realizat pe peste 10.000 de oameni arată că a treia doză de vaccin COVID produs de Pfizer și BioNTech are o eficiență de 95,6%. Pfizer și BioNTech au anunțat rezultatele de top ale unui studiu de fază 3 randomizat, controlat care evaluează eficacitatea și siguranța unei doze de rapel de 30 µg a vaccinului COVID-19  numit Comirnaty la peste 10.000 de persoane cu vârsta de 16 ani și peste. 

În cadrul studiului, o doză de rapel administrată persoanelor care au primit anterior seria primară de două doze Pfizer-BioNTech a restabilit protecția vaccinului împotriva COVID-19 la nivelurile ridicate atinse după a doua doză, arătând o eficacitate relativă a vaccinului de 95,6% în comparație cu cei care nu au primit un rapel. Acestea sunt primele rezultate de eficacitate din orice studiu randomizat, controlat de amplificare a vaccinului COVID-19. Studiul clinic de fază 3 a demonstrat și „un profil de siguranță favorabil”, se arată într-un comunicat al Pfizer. Acest studiu a fost realizat în timp ce „varianta Delta de coronavirus a fost principala tulpină” care a circulat în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel