Cum să ai o casă răcoroasă în zilele toride. 5 trucuri utile

Geamuri acoperite cu draperii și mai multe plante în casă sunt câteva trucuri ca să aveți răcoare în casă, în zilele de vară.

Trucuri ca să ai vara răcoare în casă:

* jaluzele sau draperii de culoare deschisă la geamuri - când temperaturile o iau razna vara ar fi bine să nu lași geamurile neacoperite. Ele vor aduce nu numai lumina în casă, ci și căldură; închide geamurile în mijlocul zilei, când căldura de afară este cea mai mare; lasă-le deschise noaptea, când e mai răcoare.

* închide sursele de căldură gen aspirator – folosiți cât mai puțin obiecte când e foarte cald; dacă nu vei folosi laptopul câteva ore, închide-l, nu-l lăsa în stand-by; aspirați dimineața; nu lăsați televizorul deschis cu orele dacă nu vă uitați la el.

* mai multe plante în casă - în timpul procesului de transpirație, plantele pierd apă, ceea ce face ca atmosfera din camera în care se afla să fie mai răcoroasă;  

* lenjerie de pat care să fie din bumbac - permite pielii să respire și care te va face să transpiri mai puțin în timpul nopții.

* perne la rece – dacă crezi că perna pe care dormi degajă căldură învelește-o în pungi de plastic și pune-o la congelator pentru 2-3 ore, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel