Cum s-ar putea intra la marile festivaluri în acest an. SOLUȚIILE propuse de organizatori

Teste Covid-19
Organizatorii marilor festivaluri din România au anunțat vineri, 19 februarie, care ar fi soluțiile pentru a se putea participa la evenimente.

Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea, a declarat vineri, 19 februarie, la Antena 3, că s-au propus o serie de soluții pentru fanii festivalurilor să poată participa la ele. ”Nu putem speră, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri”, a afirmat acesta.

Potrivit directorului amintit, soluțiile propuse sunt: certificate de vaccinare, test de anticorpi sau un test negative COVID.

”Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc”, adaugă organizatorul celor două festivaluri.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel