Cum prepari salata de boeuf. Ingredientul care face diferența

Salata de boeuf
Carmen Brumă a vorbit, pentru DC News, despre ingredientul care transformă salata de boeuf dintr-un preparat sănătos într-unul nesănătos.

Carmen Brumă spune că maioneza și cantitatea în care aceasta este folosită în salata de boeuf o transformă dintr-un aliment sănătos într-unul nesănătos.

"Depinde foarte mult cum o prepari. Depinde foarte mult de cantitatea de maioneză pe care o pui în ea. Acesta este ingredientul care transformă o salată de boeuf sănătoasă într-una nesănătoasă", a afirmat Carmen Brumă pentru DCNews.

Ce spune despre asocierea dintre cartofi şi carne puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel