Cum ne afectează psihic pandemia COVID-19, cu psihiatrul Mihai BRAN. DICȚIONAR DC MEDICAL

Dr Mihai BRAN este medic psihiatru și psihoterapeut
  LIVE
Dr Mihai BRAN vine la DICȚIONAR DC MEDICAL pentru a ne explica efectul psihic pe care pandemia COVID-19 îl are asupra noastră. 

Dr Mihai BRAN, care este medic primar psihiatru și psihoterapeut, va arăta efectele negative pe care le are pandemia COVID-19 atât asupra persoanelor care n-au avut niciodată probleme mentale, cât și asupra celor care au diagnosticate deja afecțiuni precum anxietate, atac de panică, depresie sau altele. 

Vom afla, de asemenea, și care dintre aceste afecțiuni este mai des întâlnită după un an și nouă luni de pandemie, dar și care sunt simptomele care ar trebui să ne dea de gândit și să ne facă să cerem ajutor de specialitate. 

Totodată medicul va explica și care este marele avantaj al psihiatriei vizavi de telemedicină, cât de bune pot fi consultațiile sau sesiunile de terapie online, și cum pot pacienții să apeleze la un medic specialist din confortul propriei case. 

Emisiunea va fi transmisă la ora 16.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel